Anasayfa


     YÜKSELEN SÖZLER

   
BASIM : Ekim 2016
ISBN : 978-605-9597-04-9
Fiyat : 15 TL (KDV Dahil)
***
YÜKSEL GÜNEY
        Detaylar
 
 
Detaylar
Kitap Hakkında:

Yapılan tüm İslâmi çalışmaların, yazılan tüm dini eserlerin özünde Allah’ın (cc) biz kullarına emrettiği Hakk’ı tavsiye emri yatmaktadır. Muhataplar Hakk’ı tavsiye ederlerken Kur’an ve Sünnet çizgisinden çıkmadan çeşitli metotlar geliştirmişlerdir.

Buradan yola çıkarak nasihat ve vecih sözlerin HAKK’ı tavsiye noktasında çok önemli bir yer tuttuğunu müşahede ediyoruz.

Bu şerefli ve bereketli amellerin manevi feyzinden ve Rahmetinden müminler asırlarca istifade edip bereketlenmişlerdir.

ALLAH’ın (cc) inayeti ve nusreti ile derleyip ve satırlara döküp kitap haline getirdiğim bu vecih sözler (nasihatler)’in İslâm alemine ve ümmet-i Muhammed’e hayırlı, bereketli ve feyz dolu olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim.

Yazar Hakkında:

Sivas’ta 1967 yılında doğan Yüksel Güney, ilk ve orta tahsilini İstanbul Mecidiyeköy Gülbağ İlkokulu ve Mecidiyeköy Lisesi’nde tamamlamıştır.

Güney, o yıllarda dönemin önemli hocalarından Nihat Hoca Efendi’den ilmihâl ve fıkıh dersleri alırken, Timurtaş Hoca Efendi’nin sohbetlerine iştirak ederek, O’nun manevi feyzinden de istifade etmiştir.

Daha sonra iş hayatına atılarak, çeşitli sektörlerde yöneticilik yapmıştır. Bu yoğun iş hayatı temposu içerisinde dini çalışmalarını aksatmamaya da özen göstererek, yıllarca vecih sözler üzerinde çalışmalar yapmış ve onları toparlayıcı projeler üzerinde çalışmıştır.

Nihayetinde binlerce nasihat içeren vecih sözleri elekten geçirerek az ve öz bir şekilde toparlayarak bir kitap haline getirmiştir.

Amacının sadece ve sadece ümmet-i Muhammed’e manevi katkı sunmak ve geride hoş bir seda bırakmak olduğunu ifade eden Güney, sosyal yaşantısına halen İstanbul’da devam etmektedir.