Anasayfa


     Dr. Zane'nin Kaleminden BİR YOLCULUĞA DAİR

   
BASIM : Dağıtım Tarihi:22.Mayıs.2015
ISBN : ISBN : 978-605-4539-79-6
Fiyat : 14 TL (KDV Dahil)
***
Dr. Zane Vehbi CIRITCI
        Detaylar
 
 
Detaylar

KİTAP HAKKINDA:

Kendimizi birebir değerlendirmek ve bulmak adına gelin hep birlikte samimi bir insani yolculuğa çıkalım. Bu yolculuk ne zengin olmak adına ne de dünyevileşme iktidarını tek elde tutmak adına olsun.
Diplomalı zulüm ve günahlarla ekini, nesli ve yeryüzünü fitneyle kahreden her türlü müstekbirlerin çarklarından kurtarmaya yönelik yolculuklarımız olsun.
Kaybettiğimiz insani veya fıtri sorumluluklarımızı nerede, nasıl veya kimlerin kirli elleriyle hunharca katlettiğimizi anlamak adına olsun. 
Haklı ve haktan yana ortak bir irade sergilemek ve yeniden kendimizi ilahi hükümlerle bütünleştirmek adına yolculuklarımız olsun.
Öyle asil yolculuklarımız olsun ki yeryüzünde ne kadar büyük olduğumuzu değil de nasıl giderek küçüldüğümüzü ya da eridiğimizi fark etmek ve anlamak adına olsun.
Gelin hizipçilik hastalığıyla kendimizi nasıl da putlaştırmış olduğumuzu fark edip Kur’an ekseninde yeniden vahdeti oluşturmak adına yolculuklarımız olsun.
Mazlum ve zayıf bırakılmış insanların kimliğine bakmaksızın haklarını her türlü müstekbirden sormak ve almak adına erdemli yolculuklarımız olsun.
Yeryüzünde yaşanmakta olan evrensel zulmü okumak, anlamak ve bir daha bu tarz durumlara sessiz kalmamak ya da taraf olmamak için derin uykulardan uyanıp kolektif yolculuklarımızı başlatmak için olsun.                          
Yeryüzünde grupçuluğu ya da hizipçiliği kaldırıp yerine ümmet olma ruhunu ve olgusunu inşa edebilmenin derdine yönelik onurlu yolculuklarımız olsun.
İlahi ve insani adaletten nasiplenmemiş Firavun ve Yezit’lerin kanla beslenmiş kapital ve emperyal düzenlerin vahşiyane iktidarlarını yerle bir etmek için asil yolculuklarımız olsun. 
Doğru ve yararlı işlerin adamı olmak üzere yaptığımız; fakat aynı zamanda unuttuğumuz insani ve ilahi yeminlerimizin hakkını vermek üzere yolculuklarımız olsun. 
Cesetleri değil de zihin ve gönül dünyamızda sakladığımız kirli niyet, bilgi ve katilvari tecrübelerimizi imha etmek üzere erdemli yolculuklarımız olsun.

Yapılacak olan yolculukta Kur’an’la aramıza girmiş olan tüm canlı ve cansız putları aradan kaldırmak adına yolculuklarımız olsun.Hurafe ve bidatlerle yoğrulmuş davranışlar, insanları cennetten uzaklaştıran mayınlar gibi yola döşenmiş tuzaklar olduğunu anlamak adına Kur’ani yolculuklarımız olsun.

YAZAR HAKKINDA:

Dr. Zane Vehbi CIRITCI

Erzurum Horasan doğumludur. Orta öğrenim ve lise tahsilini İstanbul’da yaptıktan sonra Azerbaycan Tıp Fakültesi Fitoterapi Bölümü’nden “Diognastik” olarak mezun oldu. Ardından Yüzüncü Yıl Üniversitesi İnşaat Bölümü’nü birincilikle bitirdi. Şu anda Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü dördüncü sınıfında okumaktadır. Yıllarca, “Kan gruplarının İnsan Sağlığı ve Davranışları Üzerindeki Etkisi nelerdir?” adlı konu üzerinde araştırma ve çalışmaları olmuştur. Tarih, Sosyoloji, Psikoloji, Dinler Tarihi ve Kur’an ilimleriyle de alakalı yaklaşık 25 yıldır araştırma ve çalışmaları olmuştur. Yaklaşık 15 yıldır da T. C. Tarım Bakanlığı’nca resmi üretim izinleri alınmış Bitkisel Ürün ve Gıdaların üretimiyle meşguldür. Türkiye’nin birçok yerinde bitkilerin insan sağlığı üzerindeki etkileriyle ilintili birçok konuşmaları olmuştur. Birçok dergi ve gazetelerde makaleleri yayınlanmıştır.

İLK ESERİ: 2012 Yılında “Sahibini Arayan Sözler”

İKİNCİ ESERİ: 2015 Yılında “Dr. Zane’nin Kaleminden Bir Yolculuğa Dair.”

ÇIKACAK ESERLERİ:

Aklını Kaybeden Dünyamız          Mezopotamya Ağlıyor

Hizipçilikte Önderiz                      Ayak Sesleri (Şiir)

Hormonlu Din Anlayışları             Mezhepler Tarihi

Mayın Tarlası                                Tefsir Usulü ve Tarihi

Diplomalı Günahlar                       Bitkilerin Tedavi Edici Yönleri

Akılsız Cesetler                             Bitkilerin Lisanından Anlamayan Dünyamız

T. C. Tarım Bakanlığı’nca Onaylı Çalışmalarından Bazıları: Piro, Lokman, Zena, Dipan, Romak, L-Form, Bötak, Mihas, Sabak, Kahas, Kotan, Dehas, Heba, Nikoson, Misdep, Piyo, Hepkar, Kuvven.